Dine øjne døgnet rundt      Vore øjne i natten værner mod ild, vand og uvedkommende.

MPVAGT er dine øjne i natten, og dermed også din sikkerhed når du selv er gået til ro. Vi er din helt optimale løsning, hvis du er træt af at leve i uvished, og gerne vil have din virksomheds værdier observeret af professionelle. Et vagtfirma som vores kan hjælpe dig imod mange uønskede ting, men primært vand, ild og uvedkommende. Her vil de fleste nok mene at risikoen for alvorlige vand og ild tilfælde er forsvindende lille, men vores erfaring siger at ulykker opstår, og det gør de år efter år. Det kan være katastrofalt for virksomheden, hvis der pludselig indtræffer sådanne ulykker, da det er en dyr og langsommelig proces at komme tilbage på rette fode.
 
Konsekvenser ved vand og ildskader
 
Et vagtfirma som vores er uden tvivl den bedste mulighed, hvis du har stor interesse i at undgå de katastrofale konsekvenser som blandt andet vand- og ildskader kan have på din arbejdsplads. Selvom forsikringen formentlig gerne vil refundere beløbene, mister du meget kraft lige i perioden efter, eftersom du måske må køre med 50- eller 25% kraft. Dette koster markedsandele, og kunne altså være undgået ved at have en aftale med et vagtfirma, som holder et øje med dine værdier i løbet af natten.
 
Ronderingsaftale med vagtfirma
 
Via en aftale med MPVAGT, kan du forvandle din usikkerhed til sikkerhed. Vi er et meget erfarent og professionelt vagtfirma, og ved derfor også hvordan vi passer på dine ting. Ved at indgå en ronderingsaftale med os er du garanteret en fast, og ikke mindst tilbagevendende opsynsmand. Virksomheden bliver af vores sikkerhedsvagt gennemgået fra A-Z, således der ikke opstår nogle løse ender eller andre problemer. Derfor udfærdiger denne også en rapport, hvori det fremgår hvilke observationer han har gjort sig på stedet.
Vores vagtfirma er din sikkerhed imod vand, ild og uvedkommende.