MPVAGT Tyve, der ikke kender til frygt, har aldrig haft en uddannet vagthund i hælene.


 
Frygter du at din virksomhed bliver udsat for tyveriforsøg? Vil du gerne være på forkant med situationen, og undgå uvedkommendes indtrængen? Hvis du kan svare ja til ovenstående, er en hundevagt måske den mest optimale løsning for dig og din virksomhed. Her hos MPVAGT plejer vi at sige, at tyve der ikke kender til frygt, aldrig har haft en uddannet vagthund i hælene.
 
Vi tilbyder hos MPVAGT alle typer hundevagt, der effektivt vil fungere som din sikkerhed imod uvedkommende. Grundet vores højtudannede vægtere og hunde, kan vi garanterer at der ikke sker noget mistænkeligt, efter vores hundefører har ronderet jeres område med hunden. En hundevagt er den nemmeste, og i mange tilfælde mest effektive, måde at skræmme tyve af vejen på.
 
Veluddannede vægtere og hunde
 
Hos MPVAGT er vi meget opmærksomme på kvaliteten af både hundefører og hund, således der ikke bliver foretaget naive eller dumme beslutninger i pressede situationer. Derfor benytter vi udelukkende uddannede vagthunde, som alle har gennemgået brugshundetræning. Herudover testes både vægter og hund jævnligt, således vi er sikre på at kvaliteten af arbejdet bliver opretholdt.
 
I denne sammenhæng er det naturligvis også vigtigt at slå fast, at ingen af vores vægtere benytter hunden som magtmiddel. I samme ombæring, kan vi også tilføje at ingen af vore trænede, trimmede og afrettede hunde, nogensinde har handlet på eget initiativ.
 
MPVAGTs hundevagt er dog udelukkende baseret på fagfolk, som selvfølgelig ikke er bange for at bruge de midler der står til rådighed. Det er meget sjældent at hunden for alvor bliver taget i brug, selvom der er tale om en hundevagt, men når uheldet for en gangs skyld er ude, kan vi forsikrer dig om, at hunden ikke er et øjeblik i tvivl om, hvad dens opgave er. 
 
Kontakt os i dag, og hør nærmere om vores hundevagt.